Jänku-Jussi lõbusad käigud Kundasse ja Tallinna Lauluväljakule! 28. jaanuar 2015

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Jänku-Jussil jäi seljataha kiire nädalavahetus - reedel käis ta külas Kunda väikestel sõpradel ja juba laupäeval kõndis Jänku-Juss ringi ProgeTiigri finaalüritusel Talinna Lauluväljakul.
Reede õhtul, kui Jänku-Juss koos isaga Kundasse jõudis, oli õues juba pimedaks läinud. Küll aga olid heledalt säramas Kunda Noortemaja aknad, kus teda juba oodati. Uksest sisse astudes tervitas Jänku-Jussi niivõrd suur hulk Kunda sõpru, et kõik vaevu mahtusid Noortemaja saali, et üheskoos tantsida, laulda ja mängida! Võistluste ja lastedisko lõppedes algas suur fotosessioon, kus kõik sõbrad said koos Jänku-Jussiga pilti teha. Huvilisi oli nii palju, et Jänku-Jussil jäid kõrvad poseerimisest lausa kangeks :)
Aitäh Kunda ja kohtume juba suvel Kunda Mere- ja perepäeval ning võtan siis juba kaasa ka Jänku-Johanna!

Laupäeva hommikul seadis Jänku-Juss aga sammud Tallinna Lauluväljaku poole, et kohtuda robootikahuviliste lastega ning üheskoos selles vallas targemaks saada. Rõõmsaks üllatuseks oli, et ka Mesikäpp ja IT-Pingviin olid samuti ProgeTiigri finaalüritusele tulnud - seltsis ju hoopis mõnusam uute robotitega tutvust sobitada! Lastele oli Jänku-Jussil varuks maiustusi ning vihiku "Jänku-Juss ja robootika" järjehoidjaid ja kleepsulehti. Paljud aga olid juba tuttavad alligaatorrobot Robiga ning Jänku-Jussi ja Jänku-Johanna seiklustega robootikavõistlustel ja juttu sõpradega jätkus kauemaks!

Heida pilk peale Kunda pildigaleriile SIIN ja ProgeTiigri pildigaleriile SIIN!

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: