Viimane ja suurim Ohutusvihiku esitlus on Tartu Kaubamajas juba homme! 15. august 2013

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Head sõbrad Tartust ja kaugemalt! Enam ei ole kaua oodata jäänud ja peab veel vaid ühe korra magama, et saaks reedel, 16.08., sättida sammud Tartu Kaubamaja III korrusele Apollo poe ette, kus kell 16:00 algab viimane Jänku-Jussi Ohutusvihiku esitlus!  
Jänku-Juss ja Elektrijänes pakivad oma reisikotte, et kindlasti õigeks ajaks kohale jõuda ning kolm pealelõunast tundi kella neljast seitsmeni koos lastega rõõmsalt aega veeta ja ohutusest rääkida. Jänkudel on kaasas ka raamatu autorid, Kinecti mängud ning Batuudijussi batuut Suur Takistusrada! Õpime koos voltima paberjäneseid ja teeme pilte erinevate ametimeeste mütsidega!





Pühapäevaks, 18. augustiks, on Jänku-Juss aga jõudnud Tartust tagasi ning ootab kõiki rõõmsaid lapsi ning nende vanemaid Lasteasjade Turule TTÜ Tundengimajas ja selle ees! Põrkame koos Batuudijussi batuudil, mängime mänge ja lööme patsu!

Kaasas on ka letike kõikide Jänku-Jussi raamatute, vihikute, kaartide ja DVD-dega! Hoogsalt läheneva kooliaasta alguse puhul on Jänku-Jussil turulistele ka eripakkumine - ostes kas Tähe- või Numbrikomplekti saad teise komplekti TASUTA kaasa! Komplekt koosneb raamatust, vihikust ja DVD-st!


Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: