Palju õnne kõigile Eesti sünnipäeva puhul! 23. veebruar 2015

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Enne veel, kui meie riik saab 97 aastat vanaks, jõudsid jänkud käia Tallinna Botaanikaaias, Juku Mängumaal ning Tartu Kaubamajas sõpradega lustimas ja rõõmupidu pidamas.
Eriti tubli oli Jänku-Johanna, kes sõbrapäeva eelõhtul käis külas Juku Mängumaal, kohas, kus teda juba ammu oodati. Lõbusat õhtupoolikut jäävad meenutama sõprade säravad silmad, kommidest magus suu ning vahva PILDIGALERII!

Juba järgmisel päeval andis Jänku-Johanna oma väikese panuse heategevusse Tallinna Botaanikaaias, et ka nägemispuudega lapsed saaksid osa taimeriigi ilust ja võlust Meelte Aias. Jänku-Johanna on uhke, et sai nii mõnigi laps kompis ta enesele uueks sõbraks! Pildigaleriid vaata SIIT!

Sõbrad Tartus ootasid Jänku-Jussi ja Jänku-Johannat endale juba ammu külla ning nädalavahetusel jänkud jõudsidki Tartu Kaubamajja! Jänkudega olid kaasas vahvad meisterdajad, kellega koos sai valmistada endale Eesti lipu või jänese maski. Kõik, kes joonistasid Jänku-Jussile Eesti-teemalise pildi, said kingituseks tegevusvihiku "Jänku-Juss ja Eesti". Suur rõõm oli kohtuda ka vana sõbra Lastefondi Mõmmikuga, kes jagas armsatele sõpradele maailma kõige soojemaid kallistusi. Päev täis tantsu, mänge ja võistluseid möödus ootamatult kiiresti ning lahkudes peeti juba uute kohtumiste plaane. Lõbusa ja laheda sündmuse pildid leia SIIT!

Jänku-Juss ja Jänku-Johanna

Ja nüüd, sõbrad, näeme juba PARAADIL!

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: