Suvi koos Jänku-Jussiga jätkub! 24. juuli 2013

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Kaunid suvepäevad on Jänku-Jussile olnud teguderohked ja palju uusi ning toredaid kohtumisi lastega ootab veel ees!

Maikuus oli Jänku-Jussil au ja suur rõõm lapsi tervitamas käia lasteaia lõpupidudel Tallinnas, Keilas, Laulasmaal ja Viimsis ning anda kaasa oma parimad soovid ja nõuanded sügisel algavaks kooliteeks.

Koos hea sõbra Elektrijänesega külastasime Tallinna, Pärnu, Viljandi ja Tartu Apollo poode, kohtusime kümnete vahvate lastega ning tutvustasime uut Jänku-Jussi Ohutusvihikut. Aitäh kõigile lastele, kes suvisel ajal said mahti raamatupoodidesse tulla ning pidage meeles, et juhtmed, eriti katkised, on hirr-rrmus ohtlikud ning tikkudega ei mängita! Küll aga jätkuvad Ohutusvihiku esitlused juba augustis üle Eesti ja sinised jänesed jäävad ootama uusi toredaid kohtumisi lastega!

Juulikuus möllas Jänku-Juss lastega nii Laulasmaa laadal kui ka Merepäevadel Noblessneri sadamas ja perehommikutel Löwenruh pargis. Jänku-Jussi jälgi võib leida nii Naissaarelt, Raplast, Haapsalust ja Viimsi Vabaõhumuuseumist, kus saime väikeste sõpradega veeta suvepäevi ning mängida pea kõiki mänge maailmas ning turnida Batuudijussi batuutidel. Parimad soovid ka kolmikutele ja nende peredele, kellega sai veedetud imeilus pealelõuna ja Jänku-Juss on alati valmis teiega taas hullama!

Jänku-Juss pole unustanud ning tervitab kõiki vahvaid sünnipäevalapsi ning nende külalisi, kellega koos sai mängida ja tantsida ning torti süüa. Loodan, et kohtume veel!

Juba sellel nädalavahetusel, 27. juulil, ootab Jänku-Juss kõiki lapsi möllama Kloogaranna Festivalile!

Jänku-Juss kolmikute kokkutulekul

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: