Jänku-Juss askeldab messil Interjöör 2015! 14. aprill 2015

mati / Kirjuta esimene kommentaar


Ka see kevad ei saabu teisiti ning Jänku-Juss ja Jänku-Johanna on taas kohal messil Interjöör 2015. Kõigil kolmel päeval 24.04.-26.04.2015 ootavad jänkud väikeseid ja suur sõpru D-hallis, kus saab batuudil hüpata, meisterdada ja mängida või siis hoopis Jussi ja Johannaga juttu puhuda ning patsu lüüa! Lisaks saavad kõik täiendada oma kodust raamatu- või filmiriiulit puuduolevate Jänku-Jussi raamatute, tegevusvihikute ning DVD-dega!

Rõõmsate kohtumiste ootuses lehvitavad jänkud kõigile!  

Jänkud messil

Kevad saabub sisustus-, kinnisvara ja aiandusmessiga INTERJÖÖR 2015!

24. – 26. aprill toimub Eesti Näituste messikeskuses 18-es sisustusmess Interjöör ja 23-s aiandusmess Aiandus.

Mess toob kohale hea valiku sisustus- ja aiandustooteid, suurimad tegijad, spetsialistid ja mõnusa messimelu. Messil tutvustatakse mitmeid uudisprojekte ja jagatakse kingitusi. Saab uudistada ja soetada nii kodumaist kui ka välismaist toodangut. Värskemad uudised uutest trendidest nii sisustuse kui ka värvide maailmast.

2015 on uusarenduste aasta, kus hoogu võtavad nutikad ja atraktiivsed korterid ning sisustuslahendused. Suuremad arendajad esitlevad oma uusi  arendusi (YIT Ehitus, LVM Kinnisvara, Endover, Skanton Kinnisvara, Domus Kinnisvara, Real Estate Club OÜ ja paljud teised kinnisvarafirmad), tasub tulla tutvuma kuna plaanitud on rohkelt häid messipakkumisi!

Ideid, nõu ja praktilisi kogemusi saab koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS-i korraldatud Disaini-Inspiratsiooni ülikoolist, kus on loengupidajatena esindatud värvikas seltskond oma ala professionaale. Messil on avatud sisekujundajate nõuandla, kust saab küsida head nõu sisekujundajatelt. Kõigi seminaril osalejate vahel loositakse kohapeal välja auhind.

 

D – hallis, Aia-ja Kodusaate messialal on võimalik kolme päeva jooksul aktiivne olles saada praktiliselt aednikuharidus kätte. Kujundatakse suvekodude alasid, mis saavad dikteerima pisut teistmoodi, vindiga sisustus- ja eksterjööri stiile. Esitletakse Kodusaate lemmikuid. Kõik tarkus aiandusest ja Kodusaate lemmikutest on üleval D hallis. Olge julged ja tulge oma küsimustega kohale.

Messi raames toimuvad mitmed võistlused ja esitlused. Sel aastal saab messikülastaja messilt palju häid aiandus-ja sisustusnippe planeeritavates töötubades ja seminarialadel. Täpsem info juba kodulehelt www.sisustusmess.ee  www.aiandusmess 

Sisustusmessiga samaaegselt toimub mess „Aiandus 2015“, mis annab ülevaate, kuidas aeda maitsekalt ning ruumisäästlikult kujundada.

Jätkub koostöö Eesti Floristika kooliga, kes korraldab aiandusmessi raames  rahvusvahelised lilleseade võistlused ja pakub kõikidele huvilistele  erinevaid koolitusi. Tallinna lillepoed esitlevad pruudikimpe, millede seast parima valib messikülastaja.

Messikülastajate vahel loositakse välja põnevaid kingitusi. Loosi peaauhinnaks on 2000 eur väärtuses köögimööbel, mille paneb välja kõõgifirma Häcker! Nolte Eesti loosib välja Miele espresso kohvimasina!

Sisustusweb.ee pakub ka sel aastal ikka võimalust messikülastajatel anda hääl oma “Lemmik“ esitlusele, tootele või väljapanekule. Enim hääli kogunud ettevõte saab Sisustusweb’lt reklaamiteenuseid 1000€ väärtuses. 

Hääletajate vahel loosime praktilisi sisustusteemalisi kinkekaarte.

Messil osalevad üle 200 firma, kes pakuvad kõrgekvaliteedilisi sisutus- ja tekstiilitooteid, erinevaid disain- ja valguslahendusi, seina-, akna- ja põrandakatteid, aksessuaare nii koju, aeda kui kontorisse. Sel aastal on mess suurem, kui eelnevatel aastatel.

 

Mis toimub? Kes on kohal? Mida pakutakse? Seda tasub tulla kaema 24. – 26. aprill Eesti Näituste messikeskusesse.

Mess on avatud:
Reedel, 24.04 kell 11.00 – 18.00
Laupäeval, 25.04 kell 10.00 – 18.00 
Pühapäeval, 26.04 kell 10.00 – 16.00

Täpsem info:

www.sisustusmess.ee

www.aiandusmess.ee 

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: