Saabumas on robootikanädalavahetus! 30. märts 2016

mati / Kirjuta esimene kommentaar

Jänku-Juss koos käsilaste Kevini ja Stuartiga on sel nädalavahetusel toetamas ja innustamas robootikuid nii Tallinnas kui Tartus!
Laupäeval, 02.04., Tallinnas ja pühapäeval, 03.04., Tartus askeldavad Jänku-Juss ja uued kollased robootikahuvilised  FIRST LEGO League Jr. 2015/16 hooaja Prügitarkuse näituste stendide vahel ringi. Ja uudistada on palju - hästi läbimõeldud ja programmeeritud robotid, mis tegutsevad ja töötavad, et näidata eeskuju keskkonnaprobleemide lahendamisel. Kõik fännid, lapsevanemad, sõbrad ja tuttavad on väga oodatud vaatama FIRST LEGO League Jr. meeskondade vahvaid projekte!

Näituste ajakava on järgmine:

02. aprillil 2016 Tallinnas, Sparta Spordikeskuses, kell 9:30 (Tallinna I näitus)
02. aprillil 2016 Tallinnas, Sparta Spordikeskuses, kell 14:00 (Tallinna II näitus)                                          03. aprillil 2016 Tartus, AHHAA Teaduskeskuses, kell 11:00.

Et tegemist on just Prügitarkuse näitustega ja keskkonda puudutavate teemadega, siis vaatab Jänku-Juss veel enne näitustele tulemist üle oma keskkonnateemalised multikad ja soovitab seda ka kõikidele oma sõpradele! Multikad leiad sa SIIT!

Pilte eelmisel aastal aset leidnud Tallinna näituse pilte vaata aga SIIT ja Tartu pilte SIIT!

Ootame kohtumisi rõõmuga!


Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: